marți, 19 noiembrie 2013

Bastonase de dovlecei cu parmezan

   Sunteti in pana de ideei ca si mine,nu?Sunt sigura ca si voi ati trecut prin razvratirea copilului vostru,prin plictisul de a manca acelasi supe si piureuri de legume.Haideti sa transformam un dovlecel banal intr-o incantare a papilelor gustative,atat pentru voi cat si pentru copil.

   Ne trebuie,pentru o tava,doar doi dovlecei,putin lapte,doua oua,cam 60g parmezan ras si 60g pesmet.Curatam dovleceii de coaja si ii taiem sub forma unor bastonase.Batem oualele cu putin lapte si amestecam intr-o farfurie intinsa pesmetul cu parmezanul.Apoi trecem la ultima etapa:inmuiem bastonasul de dovlecel in ou apoi il tavalim bine prin pesmet si parmezan si tot asa pana cand tava tapetata cu hartie de copt va fi ornata frumos cu bastonase haioase si sanatoase care-ti vor incanta copilul!

   Dupa 20-30 de minute de stat in cuptor la 180 de grade,veti avea niste dovlecei auri si dulci in crusta crocanta!

Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu