vineri, 27 decembrie 2013

Coltul bradutului cu bradutul impodobit

   Iata gata si falnicul bradut ecologic, proprietate a familiei de doi ani, doar de cateva zile dichisit cu globulete, aranjat cu beteala si aparat pe doua laturi de canapele din sufragerie.

   Ca sa incapa in locul inghesuit nu i-am intins ramurile la adevarata lor bogatie si nici nu l-am impodobit cu prea multe ciocolatele si bomboane, cum faceam in alti ani.Atata deranj, bataie de cap si abtinere de la rutina noastra de sarbatori, toate pentru siguranta saracului bradut;este permanent  in pericol de trantire, rupere, chiar mestecare si calarire...la un an jumatate ai copilei, imaginatia nu are limite si orice lucru trebuie escaladat si neaparat gustat.

   Noi oricum ne bucuram de fiecare nazbatie, de fiecare glob de plastic, de fiecare felie de cozonac cu rahat si de fiecare moment impreuna si in acest an.

Craciun Fericit!

P.S:Natalia a gasit o metoda sa jumoale bradutul iar ornamentele sa zboare prin camera...escaladeaza unul dintre fotolii si ataca nemilos...nu-i nimic, noi ne multumim ca totusi nu este atacat de pe toate flancurile!

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu